Плащане и доставка
Доставка на стоки от www.Mihaelaslittleart.net

Как се доставят поръчките?

Доставката се извършва посредством нашият партньор-доставчик ЕКОНТ ЕКСПРЕС, само за адреси на територията на България. Предлагаме доставка на територията на България, както до адрес на получателя, така и до офис на куриерска фирма Еконт в съответното населено място.
При попълване на формата за поръчка Вие имате възможност да изберете една от двете опции – доставка до адрес или до офис .

Реалната стойност на доставката може да е по-ниска или по-висока от зададената в нашия сайт в зависимост от актуалните тарифи на фирма „Еконт Експрес“ ООД.
Наш представител ще се свърже с Вас на посочените от вас телефонни номера с цел уточняване и потвърждаване на поръчката в рамките на работното време: Понеделник – Петък : 09:00ч. – 18:00 ч.

Какъв е срокът за доставка?
След потвърждаване на поръчката Ви, тя ще бъде доставена на посоченият от Вас адрес в рамките на 1-3 работни дни, след потвърждаването на поръчката от клиента, в зависимост от адреса за доставка и моментната наличност.
Въпреки старанието ни да доставим Вашата поръчка възможно най-бързо, доставката може да отнеме по-дълго време поради независещи от нас причини (напр. лоши метеорологични условия), за което ще бъдете уведомени от нас.

ВАЖНО: Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не посети посочения офис на куриерска фирма Еконт в срок, продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

Моля, обърнете внимание, че някои наши артикули се изработват след приемането на поръчка (като чанти , несесери , чаши напр.) и може да отнеме от 1-2 седмици в зависимост от нашата натовареност (времето е различно за различните артикули и е упоменато в описанието на продукта). Ние ще се свържем с вас за да уточним сроковете за изработка и доставка.

Какъв е начинът на плащане?

В процеса на поръчване, когато сте в количката избирате начин на плащане “Наложен платеж” като при получаване на продукта и при потвърждаване на идентичността на получената стока, клиентът заплаща в брой лично на куриера сумата на продукта и доставката, за която предварително сте били информирани при направата на поръчката в www.Mihaelaslittleart.net. При разплащането, куриерът Ви предоставя хартиен екземпляр от вашата заявка.

Как функционира плащането с наложен платеж?

Всички пратки, които изпращаме с Еконт се заплащат с „Наложен платеж“ като дължимата сума се заплаща в брой на куриера, доставящ Вашата пратка, при получаването й.

Има ли опция за преглед преди плащане?

Всички пратки изпращаме с опция „Преглед преди плащане“. Имайте предвид, че ако след прегледа преди плащане на артикулите, решите, че няма да заплатите артикулите и ще ги върнете обратно на търговеца, то стойността на транспортните разходи в двете посоки – от и до адреса на търговеца, се поема от клиента.

Замяна/Връщане на продукти закупени от Mihaelaslittleart.com

• Стоката, която желаете да замените/върнете трябва да е с ненарушен търговския вид (запазена фабрична опаковка, кутия, външни и вътрешни етикети и допълнителни елементи).

• Транспортните разходи се поемат от клиента. Изпращането на продуктите се осъществява с куриерска фирма “Еконт”, по Товарителницата, която ще получите след обработка на заявката Ви за връщане.

• Заявката си за замяна/връщане можете да заявите на тел. номер: 0878908837 или на имейл адрес: mihaelas.little.art@gmail.com. След като обработим заявката Ви, наш представител ще се свърже с Вас за уточнения.

  • Стандартен срок за замяна/връщане – 14 календарни дни от получаване.
    *„Михаела Литъл Арт” ЕООД запазва правото си на отказ от замяна/връщане, в случай че горепосочените изисквания не са спазени!

Важно:

Няма да получавате касов бон за продадените артикули от нас. За да получите документ за покупката, моля, изискайте разписка за пощенски паричен превод (ППП) от куриера. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и договор за НП с ППП с лицензиран пощенски оператор, сумите получаваме по банкова сметка на фирмата. Не работим с лично предаване и заплащане в брой.

Ако Ви е необходимо издаването на фактура за покупката от нашия магазин, е необходимо при самата поръчка да впишете всички необходими данни за издаването ѝ, или да ги добавите в полето „Бележки“ при приключване на поръчката. Ние ще ви издадем фактура като плащането трябва да стане с банков превод, след получаването на който ще бъде изпратена и самата поръчка.